Кантер: Туркоглу је Ердоганов пас

Вербални сукоб председника турског кошаркашког савеза Хидајета Туркоглуа и кошаркаша Никса Енеса Кантера. Кантер ради против Турске, тврди Туркоглу. "И даље си Ердоганов пас, настави да машеш репом", одговорио је Кантер.

Легенда турске кошарке Хидајет Туркоглу и најбољи играч те државе Енес Кантер разменили су тешке речи после контроверзне ситуације око одистајања кошаркаша Њујорк Никса од наступа за репрезентацију у Лондону.

Туркоглу је навео да је Кантер, кога описује као припадника организације ФЕТО Фетулаха Гулена, није изнео праве разлоге због којих није дошао у Лондон, наводећи да су његова дела усмерена директно против турских интереса.

"Не само да је оптужио власт у Турској за покушај убиства већ је овим чином и јавно изразио сумњу и британске обавештајне и безбедносне агеције, а све у циљу дестабилизације турско-британских односа", навео је Туркоглу.

Председник кошаркашког савеза Турске је навео и да Кантер није дошао у Британију због проблема са визом.

"Ово су моје путне исправе и не постоје проблеми са визом. Могу да идем у Лондон. Или си изгубио контакт са стварношћу, или си и даље Ердоганов пас. Настави да машеш репом", написао је Кантер.

Кантер је уз славног турског фудбалера Хакана Шукура најпознатији спортиста кога су власти у Анкари оптужиле да припада организацији Фетулаха Гулена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара