Томић: Будућност фаворит; Берон: Биће другачије...

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић препустио је Будућности улогу фаворита у дербију АБА лиге у Београду. Дуел у хали „Александар Николић“ игра се у недељу од 19.00 часова.

"Очекује нас још један дерби ове сезоне у АБА лиги, против екипе која је евролигасака по квалитету, што се тиче странаца и домацих играча. Довођењем тројице нових, од који је Битадзе проспект за НБА, Кол бивши НБА играч и Бела показали су да су њихове амбиције изузетно високе. Не треба заборавити да су побеђивали Басконију, ЦСКА и Барселону, и зато су узимајући све у обзир фаворити у овој утакмици", рекао је Томић за клупски сајт.

Мохамед Фаје није потпуно спреман, док је Алекса Раданов искрено зглоб на тренингу, истиче Томић.

"Даћемо све од себе, али морамо да одиграмо паметно свих 40 минута и уз помоћ навијача добијемо ову утакмицу", рекао је тренер црвено-белих.

Амерички кошаркаш Били Берон додаје да веома респектује екипу из Подгорице.

"Будућност је добар тим, састављен од пуно искусних странаца, од којих су поједини имали запажене улоге и у НБА лиги. Нема сумње да нас очекује тежак посао, посебно јер сада већ имају и одређено искуство играња у Евролиги, али се и боре за што бољу позицију на табели, посебно након два пораза у Загребу и Новом Месту. Морамо добро да се припремимо и одиграмо чврсту утакмицу како бисмо годину завршили победом. Биће нам трећи међусобни меч ове сезоне, али су знатно изменили састав, довели још квалитетних и искусних играча, тако да ће бити потпуно другачије", рекао је Берон.

Утакмица 13. кола АБА лиге Црвена звезда - Будућност игра се у недељу од 19 сати у хали "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара