Јокић надомак трипл-дабла, Марјановић скроман у дербију Лос Анђелеса

Никола Јокић постигао је 21 поен уз по девет асистенција и скокова у победи Денвера над Сан Антониом (102:99). Бобан Марјановић био је стартер у дербију Клиперса и Лејкерса (118:107), али је постигао скромна четири поена уз исто толико ухваћених лопти. Милош Теодосић поново није улазио у игру.

Јокић наставља да одличним партијама предводи Денвер, који има великих проблема са повредама. Нагетси су имали осам играча у ротацији против Спарса, пошто се на листи повређених налазе: Томас, Портер, Милсап, Херис, Бартон и Јанг.

Ипак, Јокић и Мари су комбиновано постигли 52 од 102 поена Денвера и тако водили тим из Колорада до нове победе.

Никола је постигао 21 поен, уз одличан проценат шута из игре 10/14 и забележио по девет асистенција и скокова, док је Мари уписао 31 поен уз шест скокова.

У Денверу су се истакли још и Бизли са 21 и Крег са десет поена.

Код Спарса најефикаснији били су Олдриџ са 24 поена и седам скокова и Дерозан са 15 поена и по пет скокова и асистенција.

Денвер је уписао 22. победу у 33 одигране утакмице и налази се на првом месту Западне конференције. Спарси су уписали 17. пораз и са укупно 19 победа заузимају десето место на Западу.

Бобан Марјановић био је стартни центар Клиперса у победи у градском дербију против Лејкерса од 118:107. 

Српски центар имао је скроман учинак од по четири поена и скока за 13 минута на паркету. Милош Теодосић поново није добио шансу.

У победи Клиперса истакли су се Вилијамс са 36, Галинари са 19 и Херел са 12 постигнутих поена.

Код "језераша" бољи од осталих били су Кузма са 24, Бол са 19 и Инграм са 17 поена. 

Клиперси су остварили 20. победу и налазе се на четвртом месту Запада, управо испред Лејкерса, који имају такође 20 победа, али и пораз више.

У осталим мечевима, Лука Дончић одиграо је маестралну утакмицу са 34 постигнута поена у поразу Даласа од Њу Орлеанса – 114:112, Шарлот је победио Бруклин са 100:87, Индијана је била убедљива – 125:88 против Детроита, као и Орландо против Торонта – 116:87. Чикаго је савладао Вашингтон са 101:92, Мајами Кливленд са 118:94, Оклахома је славила победу над Финиксом са 118:102, док је након продужетка Атланта била боља од Минесоте – 123:120. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво