КК Босна - поново прети гашење?

Трофејни кошаркашки клуб Босна Ројал из Сарајева поново се налази на ивици гашења, преноси Ослобођење.

Наиме, популарни "студенти" налазе се у веома тешком финансијском положају, плате се не исплаћују а играчи траже исписнице и одлазе.

Последњи је то учинио најбољи међу њима ове сезоне Атиф Дурак, а у тиму се сада практично налазе само омладинци, без искуства за играње у првој лиги БиХ.

Ситуација је лошија него пре две године када је такође била велика криза. За разлику од тог периода, сада Босни не помаже ни држава, ни град ни кантонална власт.

Босна Ројал, последњи тим на табели са скором 1-8, за викенд на Грбавици игра против Спарса. Да ли ће то бити историјска, последња утакмица некадашњег великана, сазнаћемо врло брзо.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се