Питино потврдио ангажман у Панатинаикосу

Амерички тренер Рик Питино, потврдио је да ће постати нови тренер Панатинаикоса, који је сменио Ћавија Пасквала због лоших резултата.

Након што је Питинов агент изјавио за Јаху Спортс да ће његов клијент каријеру наставити у Грчкој, сам Питино рекао је да ће одлуку донети након консултовања са породицом, до чега је и уследило.

"Пожелео бих свима срећан Божић. Желим да се захвалим Димитрису Јанакопулосу на указаном поверењу и прилици да тренирам Панатинаикос, велики и традиционални клуб. Наоштрен сам да помогнем", написао је Питино на Твитеру.

Шестоструки шампион Евролиге за тренера доводи искусног, 66-годишњег стручњака који је током каријере водио Бостон селтиксе, Њујорк Никсе, али и колеџ екипе Хаваје, Провиденс, Кентаки и Лујивил, који га је прошле сезоне отпустио због скандала везаног за корупцију у НЦАА колеџ лиги. 

Очекује се да ће деби на клупи "зелених" Питино имати против екипе ЦСКА 28. децембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се