Партизан дочекује Цедевиту, Звезда у Загребу

Кошаркаши Партизана од 19 сати, у дворани "Александар Николић", дочекују загребачку Цедевиту, док Црвена звезда од 17 часова гостује у Загребу Цибони у мечевима 12. кола АБА лиге.

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери уочи дуела са Цедевитом у АБА лиги изјавио је да екипу очекује велики изазов.

"Цедевита је одлична екипа, веома искусна, са најбољом бековском линијиом у лиги. Мој некадашњи играч и велики пријатељ, Славен Римац, ради феноменалан посао у Загребу и биће нам изузетно тешко. Пред нама је велики изазов да вежемо још једну утакмицу у којој ћемо поновити добру концентрацију од среде и меча са Турк Телекомом", истакао је Тринкијери.

Црвену звезду од 17 часова очекује дуел са Цибоном у Загребу. Тренер Милан Томић очекује нови изазов за екипу, против Цибоне која у последње време игра добро.

"Очекује нас меч против екипе Цибоне, која је у доброј форми, победили су Будућност прошле недеље и овој утакмици морамо да приђемо са максималним опрезом према квалитетном ривалу. У питању је чврста, хомогена екипа, у којој се налази неколико врло искусних играча, који знају да преузимају одговорност када је потребно. Зато као што увек кажем, морамо да одиграмо агресивно, да применимо план који смо направили у свлачионици и у припреми утакмице, јер желимо да дођемо до још једне победе. Имамо и проблема са ситним повредама неколицине играча, па ћу о коначном саставу који ће играти у Загребу одлучити непосредно пред утакмицу", рекао је тренер црвено-белих.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара