Томић уочи Меге: Јасно је да нас чека тежак посао

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић каже да је неопходно да његов тим пружи најбољу партију како би пребродио гостовање Мега Бемаксу и задржао максималан учинак у АБА лиги после 11. кола.

"Очекује нас утакмица са екипом која је све мечеве са кандидатима за висок пласман у АБА лиги до сада одиграла одлично. Победили су Цедевиту у Загребу, изгбили добијену утакмицу против Будућности у Подгорици и против Партизана одиграли добро. Млади су, изузетно перспективни, агресивни, растрчани, имају велики број скокова, украдених лопти, асистенција. Јасно је да нас очекује тежак посао", рекао је Томић за клупски сајт.

Како је нагласио Томић, Звезда ће морати да одигра на максималном нивоу да би победила талентовани тим Меге.

"Морамо да буде максимално концентрисани како бисмо наставили низ у АБА лиги", поручио је Томић, уз напомену да неће моћи да рачуна на Марка Кешења јер је болестан.

Капитен Црвене звезде Бранко Лазић подсетио је да утакмице са Мегом у Сремској Митровици увек доносе неизвесност.

"Очекује нас утакмица са младом и амбициозном екипом, која игра агресивно, о чему говори и податак да имају у просеку скоро 40 скокова по мечу и осам украдених лопти, али и добро и несебично у нападу, са 20 асистенција по утакмици. Желимо да наставимо у добром ритму и да на прави начин у завршници календарске године одиграмо утакмице", закључио је Лазић.

Утакмица 11. кола АБА лиге Мега - Црвена звезда игра се у суботу од 19 сати у Сремској Митровици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије