Јокић добар у победи Денвера над Портландом

У последњој синоћној утакмицу у НБА лиги Денвер је надиграо Портланд са 113:112 у врло драматичној завршници. Никола Јокић је поново био близу двоструког двоцифреног учинка, а најефикаснији у тиму победника је био Гари Харис.

Денвер је на гостовању врло силовито ушао у меч и већ на старту дошао до двоцифрене предности после прве четвртине.

Предност су ојачали и у другој четвртини, али су домаћини у другом полувремену успели да преокрену ритам и анулирају ту предност.

Ушло се у крајње неизвесну завршницу која је ипак припала Денверу са 113:112.

Наш интернационалац Никола Јокић је био близу двоструког двоцифреног учинка са постигнутих 15 поена, уз шест скокова и осам асистенција.

Најефикаснији у победничком тиму био је Гари Харис који је убацио 27 поена.

У пораженом тиму Јусуф Нуркић је постигао 17 поена и ухватио 11 лопи.

Уз неколико врло драматичних утакмица, попут победе Мемфиса над Бруклином са 131:125 после два продужетка, протеклу ноћ у НБА лиги је обележио и рекорд Хјустона.

На гостовању Хјустон је декласирао Сан Антонио са чак 136:105 посригавши нови рекорд сезоне са постигнутих чак 22 тројке

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије