Олимпијакос убедљив против Будућности, Фенер бољи од Барсе

Кошаркаши Олимпијакоса убедљиво су савладали Будућност са 92:70 у мечу 10. кола Евролиге. Фенербахче је као гост савладао Барселону са 84:65.

Олимпијакос је овом победом забележио шести тријумф у сезони и налази се на деоби шестог и седмог места са Миланом. Будућност је уписала осми пораз и уз две победе заузима 14 место на табели.

Олимпијакос је одиграо одличан меч и победа није долазила у питање. Будућност није имала решена за расположене домаћине.

Тим из Пиреја до победе је предводио вечерас скоро непогрешиви Ледеј који је постигао 28 поена уз то је забележио и осам скокова. Њега је пратио Спанулис са 17, Принтезис је додао 11, а Милутинов 10.

У пораженом тиму Кларк је постигао 15, Гордић 14, а двоцифрени учинак имао је и Џексон са 12.

У наредном колу Олимпијакос гостује код Жалгириса, док Будућност дочекује Барселону.

Последњи меч кола донео је победу Фенербахчеа против Барселоне 84:65. Фенер је остварио девету победу и налази се на деоби прво места са ЦСКА из Москве. Барселона је остала на шест победа, колико су сакупили Олимпијакос и Милано.

Наједикаснији у тиму Жељка Обрадовића био је Мухамед са 16 поена, њега је пратио Гудурић са 13, по 11 су постигли Датоме и Весели, Калинић је имао учинак од девет поена.

У тиму Светислава Пешића, Ханга је постигао 16, а двоцифрени учинак осварио је још Курић са 10.

У 11. колу Фенербахче гостује код Панатенаикоса, а док Барселона гостује у Подгорици. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије