Звезда и Цедевита у дербију 6. кола

Кошаркаши Црвене звезде су домаћини тиму Цедевите у дербију 6. кола АБА лиге. Утакмица се игра од 21 сат у хали "Александар Николић".

Црвена звезда у дерби са шампионом хрватске улази као до сада непоражен тим, док су гости прошлог викенда код куће савладали Будућност и ушли у групу од чак седам тимова са скором 2-3.

Да би се што боље припремили за вечерашњи дуел гости су у Београд дошли неколико дана раније и већ одржали неколико тренинга уигравајући екипу у коју су се вратили Џејкоб Пулен и Тони Катић.

Иако се тим домаћина сматра фаворитом, тренер Црвене звезде Милан Томић је у изјавама пред меч истицао да морају бити врло опрезни и да је Цедевита знатно појачана Џејкобом Пуленом и новим тренером Славеном Римцем.

Утакмица 6. кола Црвене звезде и Цедевите игра се од 21 сат у хали "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара