Боби и Тео одлични у победи Клиперса, Јута славила на гостовању

Протекле ноћи у НБА лиги Клиперси су убедљиво надиграли Вашингтон са 136:104 уз добре игре Бобана Марјановића и Милоша Теодосића. Јута је надиграла Далас са 113:104, а Оклахома је савладала Финикс са 117:110 за прву победу у сезони.

Кошаркаши Лос Анђелес клиперса убедљиво су и без неизвесности од самог старта меча савладали Вашингтон са 136:104 на домаћем терену и дошли до четврте победе у сезони.

До победе их је предводио Тобајас Херис са 22 поена и 11 скокова, а са 17 поена и шест асистенција пратили су га је Лу Вилијамс и Ејвери Бредли, који је додао још 15 поена.

И наши интернационалци Бобан Марјановић и Милош Теодосић имали су запажене партије у победи. Бобан Марјановић је за 11 минута игре остварио 13 поена, девет скокова, асистенцију, украдену лопту и две блокаде, а Теодосић је за десет минута игре уз једну тројку имао три асистенције и украдену лопту.

У тиму Вашингтона најефикаснији био је Бредли Бил са 20 поена, уз седам скокова, Џон Вол је додао 18 поена, пет асистенција и четири украдене лопте, а Џеф Грин је завршио утакмицу са 12 поена и осам скокова.

На домаћем терену славио је и тим Оклахоме, који је, савладавши Финикс са 117:110, дошао до прве победе после пет утакмица у сезони.

Најзаслужнији за то били су Расел Вестбрук са 23 поена, девет скокова, седам асистенција и четири украдене лопте, Нерленс Ноел са 20 поена, 15 скокова и четири украдене лопте и Пол Џорџ са 23 поена, четири скока и пет асистенција.

У тиму Финикса, којем је ово пети пораз у низу, после прве победе, најефикаснији су били Ели Окобо и Ти Џеј Ворен са по 18 поена, а Деандре Ејтон је имао 16 поена и 11 скокова.

Једину победу на гостујућем терену остварила је Јута надигравши Далас са 113:104.

У мечу препуном резултатских обрта, Јута је тек на старту последње четвртине успела да дође до кључне предности која јој је осигурала победу.

Предводио их је Руди Гобер са 23 поена и 16 скокова, а пратили су га Донован Мичел са 20, а Џае Краудер је убацио 15 поена.

У тиму Даласа, Денис Смит јуниор је био најефикаснији са 27 поена, 22 је убацио Весли Метјуз, а Деандре Џордан је био надомак трипл-дабла са 12 поена, 19 скокова и девет асистенција.

Словеначки репрезентативац Лука Дончић је меч завршио са 14 поена, шест скокова и пет асистенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво