Чанак: Победа једина опција

Тренер кошаркаша Партизана Ненад Чанак рекао је да је победа једина опција против Задра у Београдској арени у утакмици АБА лиге. Меч се игра у петак у Арени од 21 час.

Партизан је у лошој серији од четири везана пораза, а због заузетости дворане "Александар Николић" Задране дочекује у Арени, где се враћа први пут после четири и по године.

"Тешка је ситуација за нас, али излазили смо и из тежих. Задар је променио тренера, тако да се у овом тренутку морамо окренути само себи и отклонити недостатке у игри. Немамо избора и јасно је да нам је победа једина опција", поручио је Чанак за клупски сајт.

Кошаркаш Вања Маринковић, такође, истиче да је тријумф императив.

" Свесни смо да смо способни да играмо далеко боље него што је то био случај у претходних 10-ак дана и учинићемо све да то покажемо на паркету Арене. Задар ће сигурно ући у меч са великом енергијом и жељом, али сам убеђен да ћемо победу желети више", истакао је Маринковић.

Црно-бели пред пето коло имају половичан учинак, две победе и два пораза, док је Цедевита забележила само једну победу.

Утакмица између Партизана и Задра игра се у петак са почетком у 21 сат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије