Томић: Андора је непредвидива

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић очекује добро издање и победу свог тима против Андоре у 3. колу А групе Еврокупа.

Црвено-бели дочекују Андору у дворани "Александар Николић" у уторак од 19 сати.

''Андора је непредвидива екипа која је играла са Барселоном утакмицу на један посед и практично изгубила добијено у Блауграни. Екипа који може да одигра врло добро, са друге стране изгубили су претходни меч у првенству од Манресе и очекујем да покажу реакцију. Имају одличан ростер са доста странаца који играју дуго у Европи. Ми морамо да одиграмо квалитетну, озбиљну утакмицу како бисмо добили овај меч'', истакао је Томић за клупски сајт.

Центар Мајк Цирбес каже да је против Андоре неопходна концентрација.

''Играмо против ривала који наступа у једној од најјачих лига у Европи. Иза себе имају одличну утакмицу против Барселоне која је довољан показатељ њиховог квалитета. Мораћемо да одиграмо концентрисано свих 40 минута да бисмо наставили победнички низ'', закључио је немачки кошаркаш.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се