Нова победа кошаркаша Србије на турниру у Кини

Кошаркашка репрезентација Србије одиграла је и трећу утакмицу на турниру у Кини и после неизвесне завршнице остварила победу над Украјином резултатом 74:68 (20:11, 18:15, 20:17, 16:25).

Наш подмлађени тим поново је играо одличну одбрану, уз прилично добру тактичку прецизност одбране и напада.

Током целог меча су изабраници тренера Јовице Антонића, који на овом турниру мења селектора Александра Ђорђевића, имали предност, углавном и двоцифрену, и до 15 поена разлике.

Међутим, у самом финишу Украјинци су успели да се приближе на само „минус два" али су наши играчи били сигурнији у пенал завршници и на крају заслужено славили.

После турнира у Киншану, наш национални тим ће учествовати на турниру у Меихоку, где ће ривали такође бити репрезентације Кине и Анголе.

СРБИЈА: Тејић , Пот 12 (5 ск), Стојановић 4, Ристић 12 (11 ск), Ребић, Бркић 7 (5 ск), Апић, Ђоковић 8, Пашајлић 4 (5 ск), Ненадић 8 (5 ск), Крстић 13 (8 ск), Хускић 6 (4 бл).

УКРАЈИНА: Крутус 2, Беликов 10, Анисимов 5, Прокопенко 10, Давидук, Козлов 2, Боаркин, Пустозвонов 12, Конате 4, Сандул 3, Кожемакин 7, Кобетс 13.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије