Пораз Србије од домаћина на старту турнира у Кини

Кошаркашка репрезентација Србије поражена је од селекције Кине на старту турнира у Киншану резултатом 74:71 (18:12, 17:14, 21:17, 18:28).

Изабраници Јовице Антонића, који предводи наше кошаркаше на овом турниру уместо селектора Александра Ђорђевића, нису успели да се на прави начин супротставе расположеној селекцији Кине.

У финалној деоници наши репрезентативци заиграли су много боље. Прорадио је шут за три поена и мало је недостајало да дође до великог преокрета.

У другом колу турнира у Кинашну репрезентација Србије се у недељу од 10:00 часова састаје са селекцијом Анголе. 

КИНА: Руји 6, Жихуан 11, Менг 2, Хао, Хан Лин 10, Жи Минг, Аубудулашаму 15, Жен Лин 13, Веј 6, Шуо 11, Лонг, Донг.

СРБИЈА: Тејић, Пот, Стојановић 9, Ристић 14, Ребић 6, Бркић, Апић, Ђоковић 17, Пашајлић 10, Ненадић 3, Крстић 6, Хускић 6.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије