Барон: Једва чекам да заиграм у Звездином дресу

Амерички кошаркаш Били Барон рекао је да је одлуку око доласка у Црвену звезду донео након разговора са сународником и доскорашњим плејмејкером црвено-белих Тејлором Рочестијем.

Нови бек црвено-белих признаје да једва чека да осети атмосферу на утакмицама.

"Разговарао сам са Рочестијем пре него што сам донео одлуку да дођем у Црвену звезду. Рекао ми је пуно лепих ствари о граду, клубу и навијачима. Никада нисам присуствовао утакмицама Црвене звезде, али сам имао прилику да видим видео клипове на интернету, изгледа заиста 'дивље' у најпозитивнијем смислу. Не могу да дочекам да заиграм јер сам одушевљен енергијом наших навијача", рекао је Били Барон за сајт клуба.

Амерички шутер је додао да је направио велики корак у каријери одлуком да пређе у Звезду.

"Веома сам узбуђен због наредне сезоне. Моја супруга и ја смо чули много лепих ствари о Београду. Направио сам велики корак у каријери одлуком да обучем црвено-бели дрес", додао је Барон.

Он је и детаљније описао свој стил игре, као и да ће се трудити да не буде само шутер.

"Трудим се да не будем само шутер. Желим да будем комплетан играч и верујем да је тренер Милан Томић баш из тог разлога желео да дођем у Црвену звезду. Могу да играм добру одбрану и такође волим 'пик ен рол' игру из које се трудим да изаберем права решења", рекао је бек Црвене звезде.

Говорио је и о циљевима које је поставио за наредну сезону.

"Моји циљеви за наредну сезону су да дам све од себе, а то значи да имам највише циљеве и у АБА лиги и у Еврокупу. Веома озбиљно схватам прилику коју сам добио и сваког дана када обучем дрес Црвене звезде понашаћу се у складу са тим", закључио је Барон.

Поред Барона, Црвена звезда је овог лета довела Мајка Оџа (ФМП), Мајка Цирбеса (Бајерн) и Душана Ристића (Аризона).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије