Дурент: Јокић је опасан!

Један од најбољих кошаркаша света и звезда НБА шампиона Голден Стејта Кевин Дурент бираним речима говорио о српском асу из Денвера - Николи Јокићу.

"Он је опасан играч, већ има скоро стотину трипл-даблова. Можда је други центар у историји са том статистиком које сам видео. Имао их је пуно и прошле године", рекао је Дурент, а преноси Еурохупс.

Дурент је подсетио да Јокић није без разлога потписао максимални уговор са Нагетсима овог лета и додао да има "луду визију".

Испред Јокића, који је прошле сезоне имао десет трипл-даблова, у најјачој лиги света били су само Бен Симонс (Филаделфија) са 12, Леброн Џејмс (Кливленд) са 18 и Расел Вестбрук (Оклахома) са 25.

Српски кошаркаш је у фебруару забележио најбржи трипл-дабл у историји НБА лиге за само 14 минута на терену против Милвокија, када је меч завршио са 30 поена, 17 асистенција и 15 скокова.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије