Оклахома мењала Мела за Шредера, Хјустон чека звезду?

Кармело Ентони напустиће Тандере, који ће заузврат добити Дениса Шредера. Очекује се да Мело постане слободан играч, што жељно ишчекују Хјустон рокитси.

Оклахома Сити и Атланта договорили су трампу – Кармело Ентони ће на исток, док ће у супротном смеру немачки репрезентативац Денис Шредер, преноси И-Ес-Пи-Ен.

Ипак, Мело не би требало да се дуже задржава у Атланти, пошто ће највероватније раскинути уговор и постати слободан играч, како би потписао за Хјустон рокитсе.

Ентони је био трећи пик на драфту 2003. године, иза Леброна Џејмса и Дарка Миличића и многи су сматрали да ће постаи један од најбољих играча у лиги.

Ипак, за 15 НБА сезона у Денверу, Њујорку и Оклахома Ситију није успео да се окити титулом шампиона, иако је чак 10 пута био на Ол стару, а 2013. године био је најбољи стрелац лиге.

Очекује се да Мело, уз Џејмса Хардена и Криса Пола, покуша да нападне титулу са Ракетама, који на прстење чекају од давне 1995. године, када су били шампиони са легендарним Хаким Олајџувоном и Клајдом Дрекслером.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије