Ленард ближи Торонту него Лејкерсима

Екипа Сан Анотнио спарса ушла је у преговоре са Торонто репторсима ради размене играча, конкретно Каваја Ленарда и Демара Дерозана, преноси Јаху Спортс.

Један од најбољих двосмерних играча данашњице готово сигурно ће напустити Спарсе, само остаје питање да ли ће се то десити пре, током или на крају нове сезоне.

Ленард је већи део прошле сезоне пропустио због повреде, коју је Сан Анотнио доводио у питање, након што су медицински извештаји те франшизе прогласили Ленарда здравим и спремним за утакмице.

Кавај се упркос томе није враћао на терен, а однос са Спарсима погоршао се након изјава тренера Поповича, као и звезда екипа Паркера и Ђинобилија да не знају да ли се ради о повреди или нечем другом. 

Ленард је по завршетку сезоне затражио трејд, а као дестинацију у којој би желео да проведе будућност навео је Лејкерсе, пошто је познато да је родом из Лос Анђелеса.

Ипак долазак Леброна Џејмса у "језераше" изгледа да је дао нову димензију у преласку Ленарда у једну од најтрофејнијих франшиза НБА лиге, па су се убрзо појавиле информације да Кавај не жели да игра са Џејмсом, већ да размишља од Клиперсима. 

Угледни новинар Јаху Спортса, Шемс Чернија, објавио је на свом Твитер налогу да су Сан Анотнио спарси и Торонто репторси у озбиљним преговорима око трејда (размене играча). 

Договор би укључио између осталог долазак Ленарда у Торонто, док би пут Тексаса и Сан Антонија кренуо Демар Дерозан, лице франшизе Репторса.

Спарси су навели да не желе да Ленарда пошаљу конкуренту на Западној конференцији, па су зато у разговорима са Лејкерсима у замену за Ленарда тражили Инграма, Кузму и Харта уз два пика прве рунде, што Лејкерси нису били спремни да дају.

Уз Торонто, шансе, додуше знатно мање, да у своје редове доведу Ленарда имају још и Филаделфија и Бостон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије