Најјачи постали још јачи - Казинс у Вориорсима!

Трећи дан прелазног рока у америчкој НБА лиги донео нам је можда и најшокантнији потпис овог лета, пошто је Ол-стар центар Демаркус Казинс договорио је једногодишњу сарадњу са Голден Стејтом вредну 5,3 милиона долара.

Ова бомба одјекнула је у Беј ерији у ноћи између понедељка и уторка и шокирала целу лигу.

Казинс је протеклу сезону провео у Њу Орлеансу и до повреде Ахилове тетиве у јануару био феноменалан - 25,2 поена и 12,9 скокова по мечу!

Према проценама лекара, Казинс ће се на терен вратити јануара 2019. године и због тога је, вероватно, пристао на ову скромну плату а све са циљем да дође до НБА прстена.

Овај трансфер практично значи да ће шампион у саставу имати целу једну Ол-стар петорку, што се до сада никада није догодило у историји лиге.

О томе колики су тек сада фаворити да одбране титулу излишно је и говорити...

Од осталих потписа издвајамо долазак Ронда, Стивенсона и Мегија у Лејкерсе, одлазак Џулијуса Рендла у Њу Орлеанс, останак Ејверија Бредлија у Клиперсима и Фејворса у Јути.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво