Мајсторовић за РТС: Спремни за трофеј који нам недостаје

Баскеташи Србије обезбедили су пласман на Европско првенство ове јесени у Румунији, а Дејан Мајсторовић рекао је за РТС да је екипа спремна да освоји трофеј који им недостаје.

На турниру у граду Констанца у Румунији, репрезентација Србије, савладала је у групној фази Литванију резултатом 21:15, да би у другом мечу победила Грузију 22:12. За пласман на ЕП Србија је у четвртфиналу надиграла домаћина Румунију. Коначан резултат био 21:14.

"Имали смо заиста добар жреб у квалификацијама за европско првенство, у групи смо играли против Литваније и Грузије које смо рутински савладали, да би се у четвртфиналу састали са домаћином Румунијом, ушли смо јако у меч и нисмо дозволили да помисле да могу до победе. Искрено, никад лакши пут до европског првенства", рекао је Мајсторовић.

Србију очекује велика борба на Европском првенству, које ће се одржати у Букурешту од 14. до 16. септембра 2018. године.

"Надамо се златној медаљи, мислим да смо спремни да ове године освојимо трофеј који нам недостаје", каже Мајсторовић.

За најкориснијег играча турнира у Констанци проглашен је Душан Домовић-Булут.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво