Морача се реновира за Евролигу, имаће 6.000 места

КК Будућност представио је пројекат за повећање капацитета дворане „Морача“, што је један од најважнијих услова за наступ у Евролиги наредне сезоне.

Како би се обезбедио неопходан капацитет, минимум 5.000 столица, управа Будућности одлучила је да дода две монтажне трибине иза кошева.

Галерија која ће бити испод семафора имаће око 900 седишта, а на супротној страни, на монтажној трибини, моћи ће да стане око 400 гледалаца.

"Добили смо похвале Евролиге да смо максимално добро искоритили петходних неколико седмица и мислим да ћемо стићи да завршимо све до краја августа, како смо и планирали. Овим пројектом укупно добијамо близу 6.000 седишта, што је много више него што захтевају прописи Евролиге. Ради се и на сређивању паркета, реновирање свлачионица, нова расвета и изградња ВИП салона. Свакодневно смо у послу, комуникацији са Евролигом и као што смо најавили на прослави титуле све иде много боље него што смо очекивали", рекао је први човек Будућности Драган Бокан.

Главни пројекат на адаптацији СЦ Морача по стандардима Евролиге радиће архитекта Младен Ђуровић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије