Звезда се намучила против Тамиша

Кошаркаши Црвене звезде, теже него што се очекивало, савладали су Тамиш са 94:87 (29:17, 21:27, 17:23, 27:20) и са првог места крећу у плеј-оф Суперлиге Србије.

Екипа Тамиша, као и у првом међусобном мечу, пружила је снажан отпор црвено-белима у Железнику, један део меча имала и вођство, али је Звезда у последња два минута серијом 8:0 стигла до осмог тријумфа у домаћем првенству.

Најефикаснији на мечу био је Звездин центар Ален Омић са 19 поена и чак 14 скокова, Џејмс Фелдин додао је 17, а Бранко Лазић 14, док је код гостију најбољи био Александар Илкић са 18.

Шампион Србије сада у четвртфиналној серији плеј-офа чека четвртопласираног из Б групе, а то је тренутно Вршац.

У преостале две утакмице последњег кола А групе, Младост у Земуну дочекује чачански Борац (16 сати), а Мега екипу Златибора (19).

Табела: Црвена звезда 8/2, Борац 7/2, Мега 5/4, Златибор 4/5, Тамиш 3/7, Младост 1/8.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије