Нови брејк Кливленда, Бостон удвостручио предност

Кошаркаши Кливленда направили су нови брејк у полуфиналној серији против Торонта, пошто су победили и у другом мечу у Канади са 128:110. Селтикси воде против Сиксерса такође са 2-0, након победе у другом мечу од 108:103.

Нову спектакуларну партију приказао је најбољи играч данашњице Леброн Џејмс, који убацио 43 поена, уз чак 14 асистенција и осам ухваћених лопти.

Коначно је велику помоћ имао и од Кевина Лава, који је одиграо најбољи меч у плеј-офу и убацио 31 поен уз 11 скокова, што је било и више него довољно за 2-0.

На другој страни, код Репторса – Дерозан 24, Лаури 21 а Валанчијунас 16.

Серија се сада сели у Охајо. 

Екипа Бостона је удвостручила предност против Филаделфије захваљујући одличном завршетку меча, у којем је прво достигла предност ривала од 22 поена разлике, а потом направила довољну залиху пред пенал завршницу. На крају – 108:103.

Чак шесторица Селтикса била су двоцифрена, а најефикаснији међу њима био је руки Џејсон Татум са 21 поеном, док је сјајни Тери Розир убацио поен мање.

У пораженом саставу Редик 23, Ковингтон 22 а Џоел Ембид је забележио 20 поена уз 14 скокова.

Бен Симонс, најозбиљнији кандидат за рукија године, потпуно је подбацио и забележио само један поен!

Трећи и четврти меч серије играју се у Филаделфији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво