Чанак пред Војводину: Осцилације да сведемо на минимум

Уочи гостовања Војводини у Новом Саду, тренер Партизана Ненад Чанак каже да је квалитет на страни црно-белих, али да би га требало показати на терену.

Утакмица шестог кола Суперлиге између Војводине и Партизана игра се у петак од 18 сати у новосадској хали "Спенс". 

"Пет утакмица је за нама, још толико је испред нас до краја лигашког дела. Војводина нам је у Београду показала да уме да буде незгодан ривал и са том мишљу идемо у Нови Сад. Имамо предност у висини на свим позицијама, квалитет је на нашој страни, али то морамо да покажемо на терену. У досадашњем току првенства смо показивали неке осцилације у игри које морамо да сведемо на најмању могућу меру", изјавио је Чанак за клупски сајт.

Млади кошаркаш Партизана Александар Аранитовић истакао је згуснут распоред такмичења и мањак времена за одмор, али и обавезу према црно-белом дресу да се увек буде на максимуму.

"Играмо у ритму где је утакмица на свака три дана и где нема пуно времена за одмор и припрему. Ипак, наша је обавеза да увек будемо на максимуму и да не доводимо себе у незгодне ситуације током утакмице. Фаворити смо, али то морамо и да докажемо на терену", рекао је Аранитовић.

Партизан после пет кола Суперлиге Србије има максималан учинак и лидер је групе Б, док је Војводина са скором 1-4 претпоследња.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво