Алимпијевић: ЦСКА најбоља припрема за серију против Будућности

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић уочи гостовања ЦСКА изјавио је да је московски клуб најозбиљнији кандидат за трофеј у Евролиги и поручио да је тај дуел најбоља могућа припрема за финале АБА лиге против Будућности.

"На затварању Евролиге играмо против екипе која је најозбиљнији кандидат за освајање овог такмичења. Московска екипа је направљена са циљем да освоји Евролигу. Имали су најконстантнију форму током сезоне, са најмање падова, без неких осцилација", изјавио је Алимпијевић за клупски сајт.

Према његовим речима, без обзира на то што утакмица последњег кола Евролиге нема такмичарски значај, црвено-бели ће покушати да пруже што боље издање.

"Нама ова утакмица долази пред почетак финалне серије АБА лиге и покушаћемо да је искористимо на најбољи начин. Да одиграмо јаку добру утакмицу и одржимо овај тонус против изузетно снажног противника који игра са пуно контакта. Имамо могућност и да пробамо неке ствари које ће нам бити потребне за финале АБА лиге, али не занемарујемо резултат", рекао је Алимпијевић.

Капитен Црвене звезде Бранко Лазић истакао је да је ЦСКА један од фаворита за освајање Евролиге, али да екипа има мотива да се на прави начин опрости од овог такмичења.

"За крај сезоне у Евролиги играмо против једног од најтежих противника. Екипа ЦСКА је квалитет већ показала и током ове сезоне, нови играчи у саставу су се одлично уклопили. Јасно је да су међу главним фаворитима да у Београду дођу до новог трофеја, али и ми желимо да се опростимо од Евролиге на прави начин", изајвио је Лазић.

Утакмица 30. кола Евролиге између ЦСКА и Црвене звезде игра се у четвртак од 19 сати у Москви.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара