Једно сасвим обично вече у животу Николе Јокића...

... а то, наравно, значи још један "дабл-дабл" учинак у најјачој кошаркашкој лиги света, са 35 постигнутих поена и 13 скокова. Веома добро издање Богдана Богдановића, сасвим солидно издање Немање Бјелице.

Никола Јокић је одиграо још једну (броји ли још ико коју по реду?) сјајну партију у сезони, па је тако водио своје Денвер нагетсе до тријумфа над Милвокијем – 128:125, после продужетка.

Српски кошаркаш је на терену провео 44 минута, а поменутим личним бројкама треба додати и пет асистенција и три блокаде.

Велику помоћ имао је у Џамалу Марију са 27 и Полу Милсапу са 26 поена, док је Бакса Џабари Паркер, као и Јокић, убацио 35.

Денвер сада има само победу мање од Њу Орлеанса, који се налази на последњем месту за плеј-оф Западне конференције, а две победе га деле од Минесоте и Јуте.

Одмах испод Нагетса, а све даље од доигравања, налазе се Лос Анђелес клиперси, који су изгубили од Индијане са 111:104. Одсутан је био повређени Милош Теодосић, а минуте није добио ни Бобан Марјановић.

Минесота Немање Бјелице у директом дуелу за плеј-оф поражена је од Јуте са 121:97, уз седам погодака и пет ухваћених лопти српског играча.

Јуту су до важног тријумфа предводили Рики Рубио са 23 и сјајни руки Донован Мичел са 21 поеном.

У ноћи између недеље и понедељка наступио је и Богдан Богдановић, остваривши 15 поена, четири скока и две украдене лопте у "класик" победи Сакраменто кингса над Лос Анђелес лејкерсима од 84:83.

Остали резултати:

Атланта хокс – Орландо меџик 94:88

Бруклин нетс – Детроит пистонс 96:108

Кливленд кавалирс – Далас маверикс 98:87

Њу Орлеанс пеликанс - Оклахома Сити тандер 104:109

Голден стејт вориорс – Финикс санс 117:107

Портланд трејлблејзерс – Мемфис гризлис 113:98

Шарлот хорнетс – Филаделфија севентисиксерс 102:119

Сан Антонио спурс – Хјустон рокетс 100:83

Чикаго булс – Вашингтон визардс 113:94

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се