Човић: Циљ је титула у АБА лиги

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић, уочи мајсторице полуфинала АБА лиге против Морнара, оценио је да се клуб налази у веома важном тренутку, али да су спремни да "издрже све ударе" и одбране титулу.

"Ово је изузетно важан тренутак за клуб, али је много важније да овај тренутак препознају наши навијачи и сви они којима је црвено-бела боја при срцу. После скоро одиграних 60 такмичарских утакмица у овој сезони, свега што смо прошли, подсетићу на јул месец прошле године. Тада смо на званичном отварању ове сезоне, са новим стручним штабом, новим тимом, јасно и гласно најавили много тога што може да се догађа око клуба", рекао је Човић за сајт црвено-белих.

Према његовим речима, нека дешавања током ових шест месеци говоре и да смо били у праву.

"Ту мислим на дешавања на терену, али и око њега, где се много тога што смо урадили ниподаштава. Успех и за наше прилике, стабилан рад клуба се називају неуспехом, промоција младих играча и тренера нелогичним и рискантним потезом, један пораз катастрофом, а наше реакције на бројна сплеткарења и покушаје да нас дестабилизују, некаквим измишљањем теорија завере". Ми се не сакривамо иза нејасних циљева и реченица, рекао је Човић и додао да су јасно и гласно навели да је први и основни циљ освајање АБА лиге, јер би тиме и клуб наставио да расте у смеру који је зацртам.

"Зато смо и спремни да издржимо све ударе који можда следе, али ћемо све то лакше изнети заједно са нашим навијачима. И зато позивам све да дођу у дворану и пруже нам подршку која ће помоћи тиму да се пласира у финале. Ми смо се и поред свих проблема изборили за прво место и предност домаћег терена у АБА лиги, зато сада тај домаћи терен треба и да искористимо", поручио је Човић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се