Краљевска брига о телу Леброна Џејмса

Без дилеме најбољи кошаркаш данашњице (по многима и свих времена) Леброн Џејмс игра сјајно и у својој 33. години, а разлог за то лежи и у његовој бризи о телу, која га годишње кошта милион и по долара!

Да, толико отприлике кошта да свој вансеријски таленат за кошарку и физичку доминацију сачувате и у 15. НБА сезони, коју "краљ" тренутно игра.

Бројке које има ове сезоне су готово нестварне – убацује 27,2 поена, дели 9,1 асистенцију и хвата 8,6 скокова по мечу за просечно 37 минута у игри! Дакле скоро просечни трипл-дабл!

Све то могуће и због пажње коју звезда Кливленда поклања себи, тј. свом телу. Према речима његовог пријатеља и пословног партнера Маверика Картера, Џејмс на исхрану, индивидуалне тренере и напредне здравствене третмане годишње потроши 1.500.000 долара!

Он има личног кувара, посебно прописану дијету и рутину при исхрани. Уз то, користи прилично скупе услуге какве су криотерапија и хипербарична комора. 

Леброн уз сјајан тренерски тим Кавса, има и свој лични, са којим ради током целе сезоне, чак и на путовањима.

Дакле, ако сте се некада запитали како "краљ" толико дуго траје на тако високом нивоу, сада ће вам ствари бити много јасније...

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво