Други деби првог пика Маркела Фулца

У само два дана, две изузетно лепе вести за Филаделфија севентисиксерсе. Прво пласман у плеј-оф после пет година, а онда синоћ повратак на терен после пет месеци првог пика са овогодишњег драфта Маркела Фулца.

Експлозивни плеј се вратио на терен након што је последњи меч одиграо 23. октобра прошле године, од тада се опорављао од повреде и радио по посебном програму стручњака. Он је на терен крочио крајем прве четвртине синоћњег меча против Денвера (његов тим је славио победу – 123:104).

Више од тог тријумфа све у "Велс Фарго центру" обрадовала је партија првог пика са последњег драфта, који је за само 14 минута у игри постигао десет поена, поделио осам асистенција и ухватио четири лопте, уз само једну изгубљену.

Највише бојазни било је око његовог шута. Многи су предвиђали да ће летети "цигле", алудирајући на неке снимке који су се појављивали током протеклих месеци, а на којима је Фулц заиста катастрофално шутирао.

Међутим, то није било нимало лоше. Напротив. Погођених пет од упућених 13 шутева ипак није слаб учинак за почетак.

Сиксерси су, након тешких година "Процеса" који је био праћен "танковањем" и бројним повредама, коначно дочекали време успеха и резултата ранијих потеза. Место у плеј-офу је обезбеђено, екипа игра врло ефикасно и атрактивно, а повратак Фулца пред почетак доигравања може бити и "кец из рукава" за те мечеве.

Време задовољства у Пенсилванији. Напокон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво