Израелци "селе" Рочестија у Хапоел, Звезда демантује

Црвена звезда игра полуфиналну серију АБА лиге против Морнара (тренутно 1-1), а редове црвено-белих уздрмала је вест из Израела о томе да плејмејкера Тејлора Рочестија желе из редова Хапоела. Са Малог Калемегдана поручују да у целој тој причи нема истине.

Клуб из Јерусалима, иначе актуелни шампион Израела, према тврдњама тамошњих медија (прва је информацију објавила телевизија Спорт 5), жели да у израелску кошарку врати ове године одличног Рочестија.

Наиме, игре у Евролиги су га препоручиле, а као олакшавајуће околности наводе се чињенице да је Рочести већ играо у Израелу (носио дрес славног Макабија) и да има израелски пасош, па се не би водио као странац.

Овакве информације усред плеј-оф серије са Морнаром људи из Звезде одлучно су демантовали, напоменувши да "никаквих контаката и понуда за Рочестија није било, али и да их буде, оне се неће разматрати".

Рочести, који је изабран за најбољег играча регуларног дела АБА лиге, ове сезоне у Евролиги просечно је бележио 13,7 поена и 5,1 асистенцију по мечу.

Он са Звездом има уговор до краја сезоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво