Теодосић веома добар у тријумфу Клиперса, слабије вече Богдановића

Лос Анђелес Клиперси настављају борбу за плејоф, уз победу над Торонтом и веома добру партију Милоша Теодосића. Сакраменто Кингси поражени од Бостон Селтикса, уз нешто слабије вече (у контексту успостављених стандарда) Богдана Богдановића.

Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса, за које наступају Милош Теодосић и Бобан Марјановић, претходне ноћи савладали су Торонто са 117:106 и наставили борбу за плеј-оф Западне конференције.

Теодосић је за 33 минута на паркету Репторса уписао 15 поена (5/13 из игре), четири асистенције и украдену лопту, а Марјановић је имао четири поготка, три скока и по завршно додавање и блокаду за шест минута.

Клиперси су до тријумфа дошли након што су надокнадили -18, највише захваљујући Луу Вилијамсу који је победи допринео са 26 поена, од којих је чак 18 постигао у последњој деоници. Тобијас Херис додао је 20, док је код домаћина најбољи био Јонас Валанчијунас са 16. поена.

Сакраменто Богдана Богдановића изгубио је на свом терену од Бостона са 104:93.

Српски репрезентативац није имао своје вече, за 34 минута постигао је тек четири поена (2/10 – 0/5 за три), уз три асистенције и по једну ухваћену и украдену лопту.

Селтиксе је до новог славља предводио Тери Розеријер са 33 поена.

Остали резултати:

Индијана – Мајами 113:107

Вассингтон – Њујорк 97:101

Оклахома – Портланд 105:108

Хјустон – Атланта 118:99

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво