Читај ми!

Алимпијевић: Нисмо без шансе у Виторији

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић рекао је да веома респектује Басконију, али да се његова екипа налази у доброј форми и да није без шанси на гостовању у Виторији у 21. колу Евролиге.

Црвено-бели ће поново бити без повређеног Пера Антића, на последњем тренингу отпао је и Марко Кешељ, док се у екипу у последњем тренутку вратио Џејмс Фелдин.

"Бодови које смо освојили у претходном периоду против Олимпијакоса и Партизана су, уз важност тих мечева, својеврсна мала потврда да играмо боље када имамо времена да тренирамо. Очекује нас утакмица са Басконијом, нису се много тога променило код њих од дуела у Београду, играју добро, константно и потпуно заслужено у равноправној борбу за место у плеј-офу Евролиге", рекао је Алимпијевић за клупски сајт.

Млади тренер наглашава да се, за разлику од првог меча када је Басконија славила у Београду 85:81, од тада Звезда у многоме променила.

"Играчи су напредовали и индивидуално, а све то ставили у службу тима. Нисмо без шансе. Басконија има пуно опција на центарским позицијама, чврсти су и све то на прави начин повезује игром један од најбољих плејмејкера тренутно Грејнџер".

Млади Звездин кошаркаш Дејан Давидовац очекује тежак меч у Баскији, али поручује да црвено-бели имају велико самопоуздање после победа над Олимпијакосом и Партизаном.

"Знамо да је Басконија врло тежак противник, играју на свом терену, посебно су квалитетни на позицијама високих играча. И у Београду су играли добро, искусни су, кажњавали сваку нашу грешку. Ипак, желимо да направимо добар резултат, очекујем утакмицу која ће бити слична оној у Београду", рекао је Давидовац.

Кошаркаши Црвене звезде данас имају лет из Београда до Франкфурта, одакле још један до Билбаа, а потом и аутобусом до Виторије.

Утакмица између Басконије и Црвене звезде игра се у петак од 20.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије