Кошаркаши Звезде посетили Свратиште

Кошаркаши Црвене звезде Огњен Добрић, Џејмс Фелдин, Дејан Давидовац и Матиас Лесор посетили су Свратиште и поделили поклоне које су обезбедили Црвена звезда мтс и "Хуавеи".

Црвена звезда наставља са друштвено одговорним акцијама које су одавно постављене као један од приоритета у функционисању клуба. У складу са тим су црвено-бели првотимци искористили мало слободног времена по окончању пакленог ритма од чак четири утакмице у само седам дана.

У оквиру акције коју спроводи Звездин партнер ''Хуавеи'' дечије Свратиште посетили су првотимци Црвене звезде Огњен Добрић, Џејмс Фелдин, Дејан Давидовац и Матиас Лесор. Они су донели поклоне које су данима уназад прикупљале бројне познате личности у име Црвене звезде и компаније ''Хуавеи'' на радост малишана из Свратишта.

Добрић, Фелдин, Давидовац и Лесор убрзо су затрпали поклонима Новогодишњу јелку у Свратишту и изазвали огромно одушевљење деце којој је овај гест улепшао сурову реалност. Одушевљени малишани су осим топле добродошлице подарили и непроцењиве поклоне Звездиним првотимцима. После дивног дружења, Добрић, Фелдин, Давидовац и Лесор су понели са собом цртеже богате мотивима Црвене звезде.

КК Црвена звезда је овом акцијом желео да још једном укаже на свакодневне проблеме који се налазе свуда око нас и да улепша бар један дан малишанима који нажалост не дочекују празнике са својим породицама. Апелујемо, у име Клуба и целе Звездашке популације да никада не заборавите на оне којима је помоћ најпотребнија, којима ваш мали знак пажње улепшава живот, даје подстрек и веру у боље сутра. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије