Читај ми!

Милојевић: Звезда фаворит на Јадрану, само да дамо све

Тренер кошаркаша Меге Дејан Милојевић означио је Црвену звезду као главног фаворита за одбрану трофеја АБА лиге, али додао да верује да његови изабраници могу да направе изненађење против београдског евролигаша. Утакмица 13. кола АБА лиге између Меге и Црвене звезде игра се у понедељак од 18 сати у хали Пинки у Сремској Митровици.

"Дочекујемо Црвену звезду која је први фаворит за освајање АБА лиге. Имају изузетно квалитетан тим, искусних и младих играчца. Потребно је да одиграмо агресивну одбрану са пуно енергије у игри. Битно је да дамо све од себе, а за шта ће то на крају бити довољно видећемо", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Милојевић због повреда неће моћи да рачуна на Огњена Чарапића и Николу Мишковића, а у центру пажње биће Дилан Енис који је пре две недеље прешао управо из Меге у Црвену звезду.
Један од најискуснијих кошаркаша Меге Стефан Синовец истакао је да ће његова екипа покушати да искористи своје предности.

"У незгодном тренутку нам долази најтежи противник који ће сигурно желети да покаже реакцију после два пораза у Евролиги. Играмо против екипе која није само у врху АБА лиге, већ и у европском врху. Сигурно је да излазимо на терен са великом надом у подвиг, покушаћемо да искористимо наше предности, а то су младост и више тренинга. Од одбране све полази и ако ту одиграмо на највишем нивоу и успемо да уведемо утакмицу у неизвестан финиш, онда је све могуће", навео је Синовец.

Утакмица 13. кола АБА лиге између Меге и Црвене звезде игра се у понедељак од 18 сати у хали Пинки у Сремској Митровици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара