Чанак: Ново финале против атипичног Морнара

Тренер кошаркаша Партизан Ненад Чанак изјавио је да његова екипа дочекује по много чему атипичан састав Моранара у утакмици 13. кола АБА лиге на коју гледа као ново финале.

"Утакмица са Морнаром је изузетно битна јер долази после несрећног пораза од Лиможа где смо имали и скраћену ротацију и велику потрошњу. Надам се да ћемо бити у комплетнијем саставу у коме ће бити и Вања Маринковић. Морнар је изузетно атипична екипа, са два изванредна Американца на спољним позицијама и са нашим бившим играчем Луковићем на центру. Таквих играча је јако мало у лиги, доста се атипично крећу. У ова два дана смо покушали и покушавамо и даље да се што боље спремимо. Сутра је за нас, с обзиром на ситуацију на табели и наше стање још једно финале", изјавио је нови тренер црно-белих на отварњу продавнице КК Партизан.

Капитен Партизана Новица Величковић сагласио се са тренером да је свака утакмица ове сезоне финале, а посебно се осврнуо на пораз црно-белих у последњој секунди у претходном дуелу са клубом из Бара.

"Морнар је екипа за респект, поготову што смо у првом делу тамо доживели пораз у последњим секундама. Показали су нам да знају да играју кошарку. Да играју доста брзо, као што је тренер рекао, имају доста играча који могу да направе разлику. За нас јако битна утакмица, свака је финале и не смемо никога да подценимо него да у сваком мечу одиграмо максимално", изјавио је најискуснији кошаркаш у екипи која после 12 кола заузима четврто место на табели АБа лиге са скором 6-6.

Утакмица између Партизана и Морнара игра се у суботу од 17 сати у дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара