Читај ми!

Дангубић: Нисмо имали решење за Гиста, идемо даље

Кошаркаш Црвене звезде Немања Дангубић, после пораза од Панатинаикоса у Београду са 69:63, признаје да екипа није имала решење за Американца Џејмса Гиста. Дангубић није желео да истиче умор и дуга путовања последњих седам дана као разлог пораза.

"Меч је био квалитетан и тежак, у одбрани смо успели да их заусавимо, али нисмо имали решења за њихов "мис-меч" са Гистом, био је агресиван. Успорили су нас, увукли у њихов ритам који нам не одговора, чак смо на крају имали шансу да изједначимо, али лопта није ушла. Нисмо имали снаге да преломимо меч", рекао је Дангубић новинарима после меча.

Он није желео да истиче умор и дуга путовања последњих седам дана као разлог пораза.

"Данас имамо слободан дан после паклених седам дана, имаћемо мало времена да тренирамо, опоравимо и спремимо за Мегу. Дуг пут смо прошли, али је и Панатинаикос, с тим да није имао тежак распоред. Нисмо били кући шест, седам дана... Најбитније је да није било повреда и да смо здрави. Идемо даље".

Дангубић је одбацио и поређење овог тима са прошлосезонским који се до последњег кола борио за плеј-оф Евролиге.

"Више пута сам говорио, прошла сезона је прошла, а сада имамо нов тим и нема везе са овим. Трудимо се да у свакој четвртини пружимо максимум, али је Панатинаикос квалитетан тим који ће се борити за Фајнал-фор", закључио је Дангубић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара