Звезда против Бамберга и бившег капитена

Мечом петог кола против Бамберга у београдској Арени, кошаркаши Црвене звезде настављају такмичење у Евролиги. Црвено-бели ће покушати да код куће остваре и трећу победу и дођу до позитивног скора. Сусрет у Арени, који представља повратак на место успеха Луке Митровића, почиње у 18 часова, а кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Иако су драстично променили тим током лета, црвено-бели и даље пружају веома добре партије у најјачем клупском такмичењу у Европи. После четири кола, имају скор 2-2.

Оба меча у Београду су решили у своју корист (Барселона и Макаби), а они су долазили после пораза на страни од Жалгириса у првом и Химкија у трећем колу.

Пето коло и дуел са Бамбергом, који такође има скор 2-2, значиће и повратак у Београд доскорашњег капитена Звезде Луке Митровића, који је овог лета после пет година напустио Мали Калемегдан и појачао редове немачког шампиона.

Поред "Митра", кога сасвим извесно очекује леп пријем у Арени, главне узданице тима харизматичног Андрее Тринкијерија су сјајни скорер Даријус Милер, искусни евролигашки играчи Зисис, Хикман и Хакет, а додатну снагу тиму даје недавно пристигли Дорел Рајт, који је месец дана наступао за Игокеу а био је довођен у везу за српским и регионалним шампионом.

С обзиром на то да екипе играју сличну кошарку, са много шутева споља, са пуно енергије и снажном одбраном, можемо очекивати занимљив меч.

Сусрет у Арени почиње у 18 часова, а његов ток пратите на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије