Свестрани Јокић, солидни Бјелица, Боби и Богдан без минута

Након прве ноћи у НБА лиги, која је наговестила каква се динамика од ње може очекивати, ни друга није заостајала. Деби у новој сезони забележили су српски интернационалци Никола Јокић и Немања Бјелица.

Јокић је још једном показао своју разноврсну игру, постигавши седам поена, уз 12 ухваћених лопти и осам асистенција за 35 минута проведених на паркету. 

То ипак није било довољно за победу Денвера над Јутом, која је на крају славила са 106:96.

Најефикаснији у редовима Џеза били су Гобер са 18 поена и десет скокова, Буркс са 16 поена, 14 је додао Фејворс а поен мање Џонсон.

Код Денвера, Бартон је постигао 23 поена, Милсап 19, док је Херис забележио 14 поена. 

У наредном мечу Денвер 21. октобра дочекује Сакраменто, када се очекује први дуел Јокића и Богдановића у НБА лиги. 

Немања Бјелица је одиграо 12 минута у поразу Минесоте од Сан Антонија 107:99.

Бјелица је одлично искористио своје минуте па је забележио девет поена, уз три ухваћене лопте и био право освежење са клупе Минесоте којој је давао доста енергије.

Најбољи у редовима Тимбервулвса били су Вигинс са 26 поена, Таунс је имао 18 уз 13 скокова, док је Батлер забележио 12 поена.

Победу Спарсима донели су Олдриџ са 25 поена и 10 ухваћених лопти, Дени Грин са 17 поена, поен мање убацио је Мари, док је 14 поена забележио Геј. 

Наредни меч Минесота игра у ноћи петка на суботу када им у град долази Јута.

Богдан Богдановић и Бобан Марјановић нису улазили на паркет вечерас.

Богдановић због лакше повреде зглоба није могао да помогне тиму у поразу од Хјустона 100:105, док Марјановић одлуком тренера није улазио у игру у победи Детроита над Шарлотом од 102:90.

Богдановић би за Кингсе требао да дебитује у поменутом мечу против Денвера 21. октобра, а Марјановић ће своју шансу за деби имати 20. против Вашингтона.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара