Читај ми!

Теодосић и Богдановић одлични у дуелу својих клубова

Милош Теодосић и Богдан Богдановић одлични у припремном дуелу Лос Анђелес Клиперса и Сакраменто Кингса у коме су Kлиперси однели победу са 104:87. Богдан Богдановић други по ефикасности у тиму из престонице Калифорније.

Лос Анђелес Клиперси су тек у последњој четвртини успели да надиграју Сакраменто који су по ефикасности предводили расположени Зек Рендолф и наш Богдановић.

Рендолф је убацио 14 поена, а Богдан Богдановић је за 18 минута игре имао само поен мање уз један скок. Богдановића је шут одлично служио, па је имао чак три тројке из четири покушаја.

На другој страни Милош Теодосић је на паркету провео 23 минута и за то време је постигао осам поена уз шест асистенција, два скока и две украдене лопте.

Богдан Богдановић би вероватно био и најефикаснији играч да није раније напустио терен због повреде зглоба, а за сада није познато колико је повреда озбиљна.

У једном покушају да блокира шут противника Богдановић је поново озледио десни скочни зглоб, због кога је прошле сезоне у два наврата у првом и другом делу морао да прави паузе. Напустио је терен уз помоћ саиграча и више се није враћао у игру, а према извештајима америчких медија после утакмице се осећао добро и ништа није упућивало на озбиљнију повреду.

У ноћи између четвртка и петка припремни меч су одиграли Далас и Атланта, а Клавел је био најефикаснији са 19 поена у редовима Маверикса који су славили са 108:94, док је Хоксе предводио Кент Бејзмор са 20 поена, шест скокова и пет асистенција.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се