Николић и Величковић: Без жара

Тренер кошаркаша Партизана Мирослав Николић рекао је да је његова екипа меч у Бару против Морнара одиграла без жара и да је игра црно-белих у одбрани била катастрофална.

Кошаракаши Партизана изгубили су од Морнара у Бару са 83:81, у другом колу Јадранске лиге.

"Честитам Морнару на заслуженој победи, имали су контролу резултата током читаве утакмице. Ми смо у утакмицу ушли без жара и борбености, само у првој четвртини смо примили 36 поена, а то је неприхватљиво за Партизан", рекао је Николић, објављено је на сајту клуба.

Партизану је то други пораз у два кола Јадранске лиге, пошто је у претходној утакмици изгубио од МЗТ-а у Скопљу. 

"Слабо играмо одбрану, данас је то било катастрофа. У другом полувремену смо се вратили жељом, а да је таква жеља била и у првом полувремену мислим да би утакмица била другачија", рекао је Николић.

Капитен Партизана Новица Великовић је рекао да је Морнар заслужено победио.

"Ти шутеви улазе када ти 35 минута не играш са жаром. Тек у последњих пет минута... Не можеш тако да добијеш. Заслужена победа домаћег тима. Ми сад играмо кући са Железником, после две утакмице изгубљене на једну лопту, морамо да скупимо снагу и добијемо наредни меч", рекао је Величковић.

Партизан у наредном колу регионалног такмичења дочекује ФМП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се