Читај ми!

Двејн Вејд и званично у тандему са Леброном Џејмсом

Легенде америчке кошарке и велики пријатељи, Двејн Вејд и Леброн Џејмс, поново ће заиграти у истом тиму. Амерички медији су објавили да је доскорашњи кошаркаш Чикаго булса Двејн Вејд потписао са Кливлендом једногодишњи уговор вредан 2.300.000 долара.

Нагађања и дилеме су коначно разрешени. Двејн Вејд је постао саставни део тима Кливленда и у наредној сезони ће се придружити Леброну Џејмсу и Ајзеји Томасу.

Вејд је троструки НБА шампион и човек који је 12 пута играо на Ол-стар утакмици. Вејд ће дакле поново играти у друштву најбољег пријатеља Леброна Џејмса, са којим је успео да освоји чак два шампионска прстена – 2012. и 2013. године.

"Нема бољег места да сада наставим да играм на највишем нивоу. Кливленд верује у моје квалитете и зато што могу да допринесем тиму као играч и као лидер. Радујем се и игрању са мојим братом Леброном. Већ смо освојили два шампионата заједно, надам се да ћемо и трећи", рекао је "Флеш" за ЕСПН.

И његов пријатељ Леброн Џејмс није крио задовољство због Вејдовог доласка у тим.

"Прво сам помислио: Дај, човече, он је један од мојих најбољих пријатеља. То је као када кренете у школу, уђете у учионицу и нисте сасвим сигурни ко су остали другари из одељења, а онда, када уђете и видите да вам је тамо један од најбољих другова, кажете себи: Да, ово ће бити забавно. Биће ово добар разред. То сам тада осетио", рекао је Џејмс. 

Амерички медији наводе да је Вејд потписао једногодишњи уговор вредан 2.300.000 долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара