Мачван: Гласали смо да ли да идемо на балкон без злата

Капитен кошаркашке репрезентације Србије Милан Мачван изјавио је да су у екипи размишљали да ли да одустану од дочека у Београду, јер је на шампионату Европе освојено "само" сребро.

Гласањем је донета одлука да се изађе на балкон, пре свега због играча који никада то нису доживели, за Вечерње новости.

"Страшно ми је криво што сам трећи пут морао да се пењем на балкон са сребром. Чак смо гласали да ли уопште да излазимо пред све те људе без злата. Знали смо да је дочек већ био организован, али смо размишљали да откажемо све. Ипак, не би било у реду да одузмемо то онима који никада нису били на балкону, а много је таквих. Верујте да није лако попети се тамо са сребром, били смо утучени" рекао је Мачван.

Према његовим речима, играчи су се плашили слабог одзива навијача.

"На тераси нисмо ни схватили колико је било народа, тек смо на сликама видели. Није ни навијачима лако и они су очекивали злато. Салетова (селектора Ђорђевића) генерација је за све крива. Они су освојили све, па се од кошаркаша увек очекује само злато", поручио је Мачван.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се