Ђорђевић: Сад следи оно за шта смо радили

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић изјавио је да је поносан докле је екипа стигла и најавио максималан фокус за четвртфинале Европског првенства против Италије.

Србија је данас у осмини финала савладала Мађарску 86:78.

"Поносан сам на то докле смо дошли, како смо тренирали, како смо радили. Припремили смо се добро за данашњи меч, имали смо за ривала Мађарску која је урадила одличан посао. Честитам њиховом селектору Стојану Ивковићу, као и свим играчима. Били су одлични на Еуробаскету", изјавио је Ђорђевић.

Према његовим речима, екипа је добро почела мећ и онда је по добром старом обичају помислила да ће бити лако до краја.

"Нисмо дали све од себе у тим тренуцима. Физички нисам срећан како су играчи са клупе реаговали и шта су донели на терен, али без обзира на то, имали смо контролу и завршили смо оно по шта смо дошли. У четвртфиналу нас чека Италија. Имамо тешког, јаког противника, једног од кандидата за медаљу, што сам рекао одавно. Само морамо да се одморимо, да се наспавамо, да се фокусирамо и да се спремимо. За то смо радили…", поручио је Ђорђевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво