Читај ми!

Летонци убедљиви против Црне Горе за четвртфинале

Кошаркашка репрезентација Летоније пласирала се у четвртфинале Европског првенства, пошто је у осмини финала победила селекцију Црне Горе са 100:68 (27:15, 26:22, 29:15, 18:16). Летонија ће у четврфиналу играти против Словеније.

Победничку екипу су у данашњем мечу предводили Јанис Тима са 21 и Кристапс Порзингис са 19 постигнутих поена, Јанис Стрелнијекс је постигао 12, док је Давис Бертанс утакмицу завршио са девет поена.

У екипи Богдана Тањевића најбољи је био Бојан Дубљевић са 21 поеном, а најбоље га је пратио Никола Вучевић са 16.

Летонија је већ у првој четвртини стекла 14 поена предности и велику предност је одржавала све до краја меча, осим почетком друге четвртине када је Црна Гора серијом 9:0 пришла на само три поена заостатка.

Након те серије, Летонија је поново заиграла боље и стварала све већу и већу предност у чему су им "помогли" и кошаркаши Црне Горе који су врло слабо играли у одбрани.
Летонија је у финишу меча стигла и до највеће предности у овом дуелу осмине финала - од 35 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво