Тејлор Рочести нови плејмејкер Црвене звезде

Амерички плејмејкер Тејлор Рочести нови је кошаркаш Црвене звезде, са којом је потписао уговор на годину дана, објавио је београдски клуб.

"Леворуки плеј стиже као играч који ће екипи донети велики квалитет и неопходно искуство које је сакупио током осам година наступа за квалитетне европске клубове. Одликују га одличан преглед игре, шут са полудистанце и дистанце и чврста игра у одбрани", наводи се у саопштењу Звезде.

Тејлор Рочести, који ће носити дрес са бројем 22, има 32 године и велико искуство играња у европским клубовима.

После универзитета Тулејн и Вашингтон стејт играо је за Гетинген, Галатасарај, Бјелу, Албу, Ле Ман, Басконију, Монтепаски, Нижњи Новгород и Макаби.

Прошлу сезону провео је у руском клубу Локомотива Кубан из Краснодара.

Рочести је седмо појачање Звезде. Пре њега су дошли Марко Кешељ, Стефан Јанковић, Никола Јовановић, Никола Радичевић, Џејмс Фелдин и Матијас Лезор.

Отишли су Нејт Волтерс, Дион Томпсон, Марко Симоновић, Лука Митровић, Чарлс Џенкинс, Стефан Јовић, Марко Гудурић и Огњен Кузмић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије