Летонци поново одиграли за Србију

Репрезентација Летоније савладала је Турску са 89:79 и "погурала" Србију на прво место Групе Д. Летонци су други, Русија је трећа, а Турска четврта. Летонија ће у борби за четвртфинале играти са Црном Гором, а Турска против Шпаније.

У изузетно узбудљивом мечу у коме су обе селекције имале императив победе у жељи да се избегну Шпанци у осмини финала, Летонија је била боља и стигла је до заслуженог тријумфа над домаћином Турском. 

Летонија је водила током целог меча, Турци на моменте успевали да ухвате резултатски прикључак. Међутим, Летонци су успели да одбију све напада и стигну до победе.

Летонце су до победе водили Порзигнис, који је постигао 28 поена, уз то је забележио и седам скокова и ветеран Блумс који је додао 17. У пораженој екипи Осман је постигао 24 поена уз шест скокова, а Махмутоглу 19.

Летонија ће у борби за четвртфинале играти са Црном Гором, а Турска против Шпаније.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара