Богдановић: У првом делу се није играло за мене

Српски кошаркаш Богдан Богдановић рекао је вечерас да је најважније да је његова екипа победила Турску и објаснио да се у првом полувремену није играло за њега и да је зато имао слабији учинак.

Српски кошаркаш Богдан Богдановић рекао је да је најважније да је његова екипа победила Турску и објаснио да се у првом полувремену није играло за њега и да је зато имао слабији учинак.

"Стварно тешка утакмица, нисмо могли да је сломимо иако смо имали 10, 12 разлике у другој четвртини и никако да је преломимо. На крају је битно да се победи и да се сада одморимо јер сутра имамо утакмицу у пет (против Велике Британије)", рекао је Богдановић новинарима у Истанбулу.

Богдановић је био најефикаснији са 17 поена, али је "прорадио" тек у другом полувремену.

"У првом полувремену се није играло за мене, имали смо другу тактику, ја сам узео само пар тројки. Гурали смо доле и то је ишло, а када нешто иде треба то и да се игра", рекао је Богдановић.

На питање новинара шта му је пролазило кроз главу у моменту када је везао 10 поена у последњој четвртини, Богдановић је одговорио: "Да дам још десет".

Богдановић је навео да му је драго што су га навијачи у Истанбулу дочекали аплаузима.

"Они имају невиђене навијаче који воле кошарку и увек играју за 30 одсто боље, као што бисмо смо и ми да играмо код куће. То је нормално. Био сам одушевљен скандирањем и што ми нису звиждали. Добио сам аплаузе и драго ми је да сам овде успео да оставим траг", рекао је доскорашњи члан Фенербахчеа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се