Кошаркаши Србије четврти на Универзијади

Универзитетска кошаркашка репрезентација Србије заузела је четврто место на Универзијади у Кинеском Тајпеху, пошто је у мечу за треће место изгубила од Летоније са 75:81.

Селекција Србије је у трећој четвртини имала 11 поена предности, али ипак није успела да сачува стечену предности. Најефикаснији на утакмици Немања Ненадић са 21 поеном, док је Милош Вранеш додао 17.

"Пали смо у другом полувремену, а укупно смо промашили 11 пенала, што ове утакмице то не трпе. Нисмо се снашли на зону и продали смо сијасет лопти што је екипа Летоније казнила кроз транзицију и одличном ширином у напад. Лично мислим да је и четврто место велики резултат, али остаје жал за медаљом. Ови момци заслужују све честитке за све оно што су урадили у ових 45 дана, а урадили су много за своју земљу", рекао је Тодоровић.

Селектор Зоран Тодоровић се пре почетка Универзијаде суочио са 26 отказа, како због повреда, тако и због личних одлука да не играју на Универзијади.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво