Српски кошаркаши у полуфиналу Универзијаде

Универзитетска селекција Србије пласирала се у полуфинале на Универзијади у Кинскеом Тајпеју, пошто је у четвртфиналном мечу након два продужетка савладала екипу Финске са 85:84.

Изабраници селектора Зорана Тодоровића оптерећени умором и бројним повредама успели су да после два продужетка у четвртфиналном двобоју савладају селекцију Финске и дођу на корак од победничког постоља.

На крају, после велике драме: Србија - Финска 85:84 (17:21, 10:12, 17:14, 22:9,10:10, 9:8)

Репрезентативци Србије имали су 15 поена заостатака крајем треће деонице, али су невероватном енергијом и пожртвовањем успели да направе велики преокрет и дођу до тријумфа.

Противник српским стдуентима у полуфиналу које се игра у понедељак ујутру од 06:30 биће селекција САД, које је такође после продужетка у четвртфиналу савладала Израел са 111:107.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво